Nog eens Tiengemeten

Het weer was weer prima, met mooie hollandse luchten. Dus samen met P, O en R naar het eiland. We hopen nog steeds op de zeearend en op de visarend.  Maar ook vandaag hebben we ze niet gezien. Het was erg drassig maar de zon kwam door en we genoten.

IMG_6905-1001

De valkjes waren er weer, de buizerds ook, en zelfs een bruine kiekendief. Niet alles kwam dichtbij genoeg om er wat mee te kunnen.

IMG_6954-1001

IMG_7036-1001

IMG_7037-1001

IMG_7255-1001

Dit laatste valkje dook later naar een prooi en verloor daarbij zijn schuwheid. Ik was toen al te ver weg, maar P heeft hem denk ik perfect op de foto.

Naast alle technieken die je moet beheersen om goede foto’s te nemen moet je ook gewoon vaak in de natuur zijn. Des te groter wordt de kans om een mooi moment mee te maken.

IMG_6927-1001

Heerlijke dag, fijn gezelschap en voor herhaling vatbaar!

2 reacties

  1. Zo, jij hebt de smaak ook goed te pakken, en tiengemeten is toch wel een heel mooi gebied. Ik ga in het nieuwe jaar echt een keertje met je mee. Vliegende vogels, leuke uitdaging voor mij.
    groetjes Ghita

  2. PS: die laatste foto vind ik heel mooi, de boom als aandachtspunt maar de compositie zo gekozen dat de lucht belangrijker is dan de grond, goede keuze met zo’n wolkenpartij, dat spreekt altijd aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.