Contact

Als je contact wil opnemen, geef dan gewoon een reactie. Antwoord komt er wel!!

2 reacties

 1. Hoi!
  Voor een informatie vitrine bij de Ennemaborg, een bezoekerscentrum van Groninger Landschap, zouden we graag de foto van de kop van het lieveheersbeestje gebruiken.

  Dit gaat om een eenmalig gebruik op een formaat van +/- 100x100mm.

  Zou je me willen laten weten hoe jij hier tegenover staat?

  Met vriendelijke groeten,
  Lisanne van Rossum
  Expotise

 2. Beste Conny,

  Misschien herinner je me nog als die niet zo opvallende klasgenoot uit de 5e klas van het Leids Stedelijk Gymnasium.
  Dit jaar is de Romereis 50 jaar geleden en ik loop nu een paar maanden rond met het idee om een ‘Reunie Rome Reis’ te gaan doen. Uit de eerste reacties is een ‘reis’ iets te veel van het goede, maar een etentje of een andersoortige bijeenkomst lijkt haalbaar.
  Hopelijk zie je ook zitten, ook al is het zo lang geleden.

  Helaas ben ik (door ziekte) niet naar de reunie van afgelopen September geweest, toen had ik dit idee overigens nog niet.
  Ik heb in Februari contact gezocht met de administratie van het Leids Stedelijk Gymnasium, helaas zonder resultaat, zodat ik zelf op zoek ben gegaan. In eerste instantie voor “Groep II” waar ik zelf deel van uitmaakte, maar in de reacties kwam de wens naar voren om ook de overige 5e klassers mee te nemen.

  Hoe denk jij hierover, vind je dit ook een leuk idee (of juist helemaal niet), laat mij dat in een berichtje terug weten, en voeg dan je emailadres toe, of stuur het naar RonaldPCijs@gmail.com, dan voeg ik je toe aan de wekelijkse mail die ik naar de overige geinteresseerden stuur.

  Ik kijk met spanning uit naar mijn mail de komende weken.

  Met vriendelijke groet, en ‘ciao’
  Ronald Cijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.