Broekpolder Vlaardingen

Vandaag onder de rook van Rotterdam gebleven. Letterlijk. Je kon de rook van de havenbedrijven aan de overkant van de Nieuwe Waterweg zien. Maar het is een mooi gebied, en we gingen voor de Baardmannetjes. Ze moeten er zijn maar we hebben ze niet gezien. Het was al wat later op de dag en er waren veel wandelaars en fietsers, dus de vogels waren alleen van grote afstand te zien. Eigenlijk waren er meer fotografen dan vogels.

Broekpolder_Vlaardingen-101-1001

Een buizerd, maar te ver weg om goed te fotograferen. Komt goed, doen we over.

Broekpolder_Vlaardingen-10-1001

Zelfs de reiger was een beetje mensenschuw. Nu, half december, verwacht je niet veel paddestoelen en die waren er dan ook nauwelijks meer. Toch nog een paar gevonden, gelukkig!

Broekpolder_Vlaardingen-38-1001

Een paar hertengeweizwammetjes, die moeten mooier kunnen. Dat is een assignment voor het volgende jaar.

Broekpolder_Vlaardingen-42-1001

Broekpolder_Vlaardingen-53-1001

Wie het kleine niet eert…..

Broekpolder_Vlaardingen-51-1001

Leuk die paddestoelen. Ik verheug me nu al op de volgende herfst, dan zijn ze er weer volop hoop ik. Het was een mooie en gezellige wandeling, zo samen met R.

1 reactie

  1. Hoi Conny,
    Wat zijn jouw paddenstoelenfoto’s toch weer mooi, dat heb je echt goed te pakken hoor. Baardmannetjes, staan ook nog op mijn wensenlijstje….
    Ze zitten in Vlaardingen maar of dat in de Broekpolder is, weet ik niet, ik dacht dat ze in het gebiedje rietputten zitten…..(kunnen we een keertje samen doen? kom ik naar R’dam).
    groetjes Ghita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.